Mondkapjes Kopen?

Wij hebben ze op voorraad!

Orders gaan per 10 verpakt. Prijs 59,50 39,95.

Het FFP2 masker leveren wij ook aan organisaties en zorginstanties. Voor informatie kunt u contact opnemen per mail naar info@mondkapje-kopen.com

Mondkapje kopen. Prijs per 20 stuks €19,95  €16,95.

De mondkapjes zijn gemaakt van hypoallergeen, non-woven materiaal. Geïntegreerd filtermedium waarmee het product een goede filterwerking biedt.

mondkapje-kopen-info6

FFP gecertificeerd

De KN95 mondkapjes zijn FFP (Filtering Facepiece Particles) gecertificeerd. Dit houdt in dat de mondkapjes voldoende bescherming leveren tegen stof, maar ook virussen en andere narigheden van buitenaf. 
 
FFP is een classificatie voor mondkapjes. Er zijn 3 niveaus:  FFP1, FFP2 en FFP3. De niveaus variëren afhankelijk van de snelheid van de totale interne lekkage (FTI), ofwel de hoeveelheid lucht die niet door het filter gaat en dus niet wordt gefilterd, en de snelheidsfiltratie van het filtermedium. Dit betekent het percentage van de deeltjes dat door het mondkapje worden vastgehouden. Alle drie zijn, in zekere mate, geschikt voor het blokkeren van virussen, maar FFP1 moet vaker vervangen worden.
 
Mondmaskers maken het mogelijk veilig te ademen tijdens gevaarlijke werkzaamheden. Doordat de lucht eerst gefilterd wordt, worden deze schadelijke kleine deeltjes niet ingeademd en kunt u veilig werken. De blootstelling aan gevaarlijke stoffen wordt dus geminimaliseerd. De filter beschikt over hele kleine poriën waar stof, fijnstof en andere kleine deeltjes, zoals virussen, niet doorheen kunnen. Een mondmasker zal echter nooit voor 100% bescherming bieden.
mondkapje-kopen-info5

Bestellen bij De Mondkap Drogist

Heeft u voor uzelf of uw dierbaren behoefte aan mondkapjes? Klik dan snel hieronder om door te gaan naar onze webwinkel. Wees er op tijd bij. Want hoewel wij over een zeer ruime voorraad beschikken, lijkt de vraag groter dan het aanbod. Ook overheden en overheidsdiensten hebben we als klant mogen verwelkomen.

De Mondkap Drogist is een populaire aanbieder van mondkapjes en maskers. De mondkapjes helpen de gebruikers om een verminderde kans van virale infecties op te lopen. De Mondkap drogist biedt een aantal verschillende soorten mondkappen en maskers. Alle producten zijn getest en goed bevonden. 

Wees niet te laat met het bestellen van uw mondkapje. Vanwege de recente gezondheidscrisis is er een enorme influx aan klanten bijgekomen. Op dit moment worden wereldwijd de voorraden leeggehaald, wat een tol eist van ons aanbod aan mondkapjes. 

FAQ

Veelgestelde vragen worden hier beantwoord. Heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact op via mail of telefoon.

Op dit moment bieden we 2 verschillende soorten mondkapjes.

Het reguliere mondkapje, gemaakt van een hypoallergeen materiaal. Hierbij zit een geïntegreerd filtermedium, wat een goede filterwerking biedt.

Ook hebben we het gekeurde KN95/FFP2 masker in ons aanbod. Deze bieden voldoende bescherming tegen virale infecties. Ze zijn beproefd en goed bevonden volgens de officiële Europese gezondheidsnormen.

Volgens de Europese gezondheidsnormen worden mondkapjes gekeurd in 3 verschillende groepen. Deze groepen bestaan uit FFP1, FFP2 en FFP3. FFP3 is hierbij de meest extreme vorm van masker. Vanwege luchttoevoer kan deze niet te lang gedragen worden. FFP2 biedt echter voldoende bescherming tegen virale infecties.

KN95 is de Amerikaanse equivalent van een FFP2 masker.

De reguliere mondkapjes bieden ook enigszins bescherming tegen virale infecties. Ze zijn echter niet door een keuring gegaan.

Heeft u een verkeerd product besteld, of heeft u de verkeerde bestelling ontvangen? Neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

We hopen op uw begrip in deze drukke periode.

Heeft u een fout gemaakt tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het kan zijn dat de bestelling al verzonden is. In dit geval kunt u de bestelling retourneren. Wel graag eerst contact opnemen.

We hopen op uw begrip in deze drukke periode.

mondkapje-kopen-faq